5 Ocak 2009 Pazartesi

Muro full izleonline sinema izle full izle





















Recep İvedik 2 fragman izle full film izle


BEN EFSANEYİM / I AM LEGEND FİLMİ İZLE FULL

Robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır. Virüs çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olmuş, sonuçta Neville New York’ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır. Ancak Neville’in durumu çok zordur çünkü belki de dünya üzerindeki tek insan kendisidir. Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır.

Herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir. Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville’in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler.

İYİ SEYİRLER..


Tek Part







Kara Sövalye - Batman Filmini Full Online İzle 2008 Tr Alt Yazı



Resim EkleFilmin Konusu :

'The Dark Knight' da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.

Part 1



Part 2



Arkdaşlar film 72 dk dan sonra paralı üyelik istiyo bunu nasıl yapıcaz paralı üyelik isteyince modem e reset atıcaz kaldığımız yerden devam edicez iyi seyirler ;) 

Komşu Kızı Şiddetle Tavsiye =))

Tür : Komedi / Romantik / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 27 Ağustos 2004
Yönetmen : Luke Greenfield
Senaryo : David T. Wagner , Brent Goldberg , Stuart Blumberg
Görüntü Yönetmeni : Jamie Anderson
Müzik : Paul Haslinger
Yapım : 2004, ABD , 110 dk.

Oyuncular

Emile Hirsch (Matthew Kidman) , Elisha Cuthbert (Danielle) , Timothy Olyphant (Kelly) , James Remar (Hugo Posh) , Chris Marquette (Eli) , Paul Dano (Klitz) , Timothy Bottoms (Bay Kidman) , Donna Bullock (Bayan Kidman)
Matthew, politikaya atılmak isteyen 18 yaşında başarılı bir gençtir. Bitirmek üzere olduğu okuluna konsantre olduğu için, sosyal yaşamı neredeyse yok gibidir.

Bir gün masum görünüşlü güzel karşı komşusu Danielle ile tanışan Matthew’un hayatı birden bire değişir. İkili birbirlerine aşık olurlar ve hayal gibi bir ilişki başlar.

Fakat Danielle’IN geçmişi sanıldığı gibi masum değildir. Matthew, bütün şehirle birlikte, genç kızın bir dönem porno yıldızı olduğunu keşfeder. Kurduğu mükemmel yaşantı derinden sarsılan Matthew, Danille’IN geçmişte bıraktığı masumiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olurken, Danielle’de Matthew’un kabuğundan çıkarak yaşamı keşfetmesini sağlayacaktır.

24 dizisinde Jack Bauer’ın kızı olarak izlediğimiz Elisha Cuthbert’IN başrolünde oynadığı bir romantik-komedi.






Pulse 3 / Nabız 3 Tr Altyazı

Yönetmen: Joel Soisson
Tür: Gerilim | Bilim Kurgu
Yıl: 2008

Konu:

İstila üzerinden 7 yıl geçmiştir. Milyarlarca insan iletişim araçlarıyla yayılan hayaletler yüzünden ölmüş ve geri kalanlar ise yaşadıkları şehirleri terk edip hiç bir teknolojik aracın olmadığı kamplarda yaşamaya başlamışlardır… JUSTINE, pis hiçbir teknolojik cihazın olmadığı mülteci kampında rüyalarındaki hayatı arayış içinde olan genç bir kızdır…Bir gün çalışan bir laptop bulur ve bu onun için, düşlediği hayatı bulma umudunu yeşerten adete Pandora’nın kutusu olmuştur. Laptopu açtığında, internette onun bu hayalini gerçekleştireceğinisöyleyen gizemli bir adamla tanışır. Adam Justine’i terk edilmiş olan şehre gelmesi konusunda ikna eder. Ve Justine korku dolu bu yolculuğa hayalini gerçekleştirmek umuduyla çıkar. Fakat şehre geldiğinde onu hiçte beklemediği bir sürpriz beklemektedir.


Part 1 




Part 2 




Part 3




Part 4




Part 5




Tr Dublaj Film İzle

Ali G: Başbelası / Ali G Indahouse Tr Dublaj

Ali G: Başbelası / Ali G Indahouse Tr Dublaj


Ali G: Başbelası - Ali G Indahouse

Yapım : 2002, Fransa / Almanya / İngiltere
Tür : Komedi
Yönetmen : Mark Mylod
Senaryo : Sacha Baron Cohen
Oyuncular : Sacha Baron Cohen, Martin Freeman, Rhona Mitra, Michael Gambon, Charles Dance, Kellie Bright
Yapımcı : Sacha Baron Cohen, Dan Mazer

Ali G (Sacha Baron Cohen), beyaz rapçi ve gangster olmayı istemekteyken bir anda kendini devlet görevine seçilmiş bulur. Ama çok geçmeden devlet skandalları da patlak verecektir. Eğlenceli ve tartışmalı(!) bir film.

Part 1

 




Part 2 

  




Part 3 

  




Part 4